Події

​У Житомирській області мікроавтобус з’їхав з дороги і врізався в дерево: один пасажир загинув, ще троє – в лікарні

12 June 2020, 10:13

У Новоград-Волинському районі мікроавтобус з’їхав з дороги і врізався в дерево: один пасажир загинув, троє потрапили у лікарню.

Про це 12 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 червня близько 13:00 на відрізку автошляху між с. Дубниками та смт Городницею Новоград-Волинського району. У результаті зіткнення мікроавтобуса з деревом загинув один з пасажирів, ще троє отримали травми. Поліцією розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля Volkswagen T-4, 45-річний житель району, рухаючись у напрямку смт Городниці, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом на узбіччі дороги.

Унаслідок ДТП пасажир транспортного засобу, 55-річний житель Новоград-Волинського району, загинув на місці події.

Ще троє пасажирів, двоє чоловіків віком 36 та 25 років та 21-річна жінка, всі жителі району, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були ушпиталені до районної лікарні.

«Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня 2020 на Хлібній у Житомирі в ДТП потрапила маршрутка, водію якої раптово стало зле.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мікроавтобус Новоград-Волинський дерево загиблий травмований  
Матеріали по темі