Події

Поблизу Бердичева водій ударив патрульного на вимогу показати права, чоловіку повідомили про підозру

15 June 2020, 16:19

У Бердичеві повідомили про підозру у скоєнні злочину водію, який вдарив патрульного на вимогу показати водійське посвідчення.

Про це 15 червня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Бердичівською місцевою прокуратурою, у межах досудового розслідування, погоджено повідомлення про підозру у скоєнні жителем Вінницької області умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків. 12.06.2020 слідчим вручено особі підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 345 КК України», – йдеться у повідомленні.

Інцидент стався близько 23 год. 30 хв. 10 червня 2020 року поблизу села Осикове Бердичівського району.

За даними слідства, патрульна поліція, у зв’язку з порушенням правил дорожнього руху водієм, який рухався на автомобілі марки «ВАЗ-2101», зупинила його. Однак на вимогу надати водійське посвідчення та під час з’ясування причин порушення водій раптово вдарив інспектора в обличчя, завдавши йому тілесних ушкоджень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Бердичівський відділ поліції. Бердичівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Ухвалою Бердичівського міськрайонного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Також стосовно водія складено адміністративні протоколи за ст. 126 (керування транспортним особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки) та ст. 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та скеровано для розгляду до суду.

Як повідомляв Житомир.info, 3 червня 2020 року пресслужба прокуратури Житомирської області надала інформацію про водія, який у стані алкогольного сп’яніння накинувся з кулаками на патрульного. Чоловіка не тільки позбавили права керування авто та оштрафували на 10200 грн, а й судитимуть за кримінальний злочин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій патрульний побиття прокуратура підозра  
Матеріали по темі