Події

У Бердичівському районі зітнулися дві вантажівки та легковик, один водій загинув

17 June 2020, 10:42

У Бердичівському районі Житомирської області 16 червня сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів та легкового. Водій однієї з вантажівок загинув.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18:00 на 208 км автошляху Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, в селі Рея Бердичівського району.

«Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2106, 62-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку м. Житомира, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом для надання переваги в русі пішоходам. У цей час позаду у попутному напрямку рухався автомобіль MAN під керуванням 51-річного киянина, який здійснив зіткнення з ВАЗом. Після того з автомобілем MAN зіткнулась вантажівка Renault з напівпричепом, що рухалась позаду та за кермом якої знаходився 53-річний житель м. Вінниці», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій Renault отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 12 червня 2020 року в Ружинському районі Житомирської області зіткнулися мотоблок і два легковики, травмувалися шестеро людей, одна загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія фура вантажівка  
Матеріали по темі