Події

На Вільському шляху в Житомирі автомобіль в’їхав у повалене дерево

17 June 2020, 13:28

На світанку 16 червня у Житомирі автомобіль в’їхав у дерево, яке впало на дорогу. ДТП сталася на Вільському шляху.

Про це 17 червня повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

Зазначається, що протягом минулої доби рятувальники Житомирщини тричі виїжджали на зрізання та прибирання аварійних дерев, що впали чи загрожували падінням на автодороги області.

«Зокрема, 16 червня вже о 4:43 фахівці аварійно-рятувальної частини вихали на надання допомоги по вул. Вільський шлях в обласному центрі. Там на проїжджу частину впала вільха, в яку в’їхав автомобіль. Водій автівки й викликав рятувальників», – йдеться у повідомленні.

Фахівці ДСНС відбуксирували легкових на узбіччя та прибрали з проїжджої частини дерево. Після цього вогнеборці зрізали ще одне дерево, що нависло над дорогою.

Нагадаємо, у ніч з 16 на 17 червня внаслідок поривів вітру і дощу в Житомирській області сталося знеструмлення 46 населених пунктів. Також у звязку з негодою рятувальники проводили роботи зі зрізання та прибирання 9 аварійних дерев: у селі Іванівка Житомирського району зрізали два дерева, які могли впасти на проїжджу частину дороги, а в селі Стара Гута Баранівського району прибрали 7 дерев, повалених дорогу.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2020 року на вулиці Покровській у Житомирі BMW X5 зніс дерево і врізався в будинок. У ДТП постраждав 41-річний водій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево вільха ДТП  
Матеріали по темі