Здоров'я

​У Житомирській області посилять карантинні заходи через зростання кількості інфікованих на коронавірус

19 June 2020, 11:20

У Житомирській області комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 19 червня збереться на засідання, щоб посилити в області карантинні заходи через збільшення кількості хворих на COVID-19.

Про це 19 червня під час брифінгу в Житомирській ОДА розповів голова Віталій Бунечко.

«На жаль, вимушені констатувати, що в нас 113 нових випадків зараження COVID-19 (з 15 по 19 червня, - ред.) Виросла надзвичайно інцидентність, яка складає зараз вже більше 15%. Сьогодні буде проведене засідання ТЕБ та НС і ми вимушені посилити карантинні заходи на Житомирщині», – сказав Віталій Бунечко.

Також голова ОДА розповів про результати перевірок дотримання карантинних обмежень, які анонсували на початку тижня, 15 червня.

«На сьогодні Держпродспоживслужбою та патрульною поліцією здійснюються щоденні перевірки. Здійснено вже 163 перевірки, виявлено 41 порушення, складено 4 протоколи та 37 приписів. Окрім того, патрульною поліцією щоденно проводиться три рейди: складено 6 протоколів про виявлені порушення на двох посадових осіб та чотирьох водіїв – перевізників», – сказав Бунечко.

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик розповів, що до медзакладів області госпіталізовані 90 пацієнтів з COVID-19, а стаціонар житомирської лікарні №1 переповнений.

Нагадаємо, 15 червня на брифінгу Віталій Бунечко повідомив, що у Житомирській області посилять перевірки дотримання карантинних заходів у транспорті та закладах торгівлі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 19 червня в Житомирській області виявлено 1201 випадок коронавірусної хвороби, зокрема за останню добу COVID-19 діагностували у 47 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин ТЕБ та НС посилення коронавірус Бунечко брифінг  
Матеріали по темі