Події

У Житомирській області автомобіль смертельно травмував пішохода та поїхав з місця ДТП

22 June 2020, 14:06

У Романівському районі Житомирської області на світанку 20 червня автомобіль збив пішохода та поїхав з місця ДТП. Травмований чоловік помер у лікарні, а поліція розшукує водія.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 4:00 год. 20 червня на узбіччі автошляху поблизу с. Дертка Романівського району місцеві жителі виявили травмованого чоловіка. Його доставили до Чуднівської райлікарні, де медики діагностували у нього множинні травми, характерні для ДТП. 55-річного чоловіка ушпиталили до реанімаційного відділення, однак уже ввечері він помер», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Романівського відділення поліції. Поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців. Попередньо, водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на пішохода, та, залишивши місце ДТП, поїхав геть.

Відтак у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, поліцейські розшукують водія, причетного до події.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня 2020 року в смт Мар’янівка Баранівського району Житомирської області мотоцикліст зіштовхнувся з автомобілем ЗАЗ. 15-річний водій двоколісника загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Романівський район  
Матеріали по темі