Суспільство

​Чисто до блиску з CLEANLIFE: житомиряни можуть придбати професійні миючі та дезінфікуючі засоби для бізнесу і особистого використання

24 June 2020, 10:53

Ідеально вимито та продезінфіковано може бути у Вашому улюбленому, ресторані, готелі, підприємстві, торгівельному та офісному центрі, салоні краси.

З продукцією компанії CLEANLIFE результат буде блискавичний з економією часу та грошей. На даний момент наша компанія є прямим постачальником і офіційним дистриб'ютором торгової марки «ITALTEK», яку виготовляє ТОВ «Діакем».

CLEANLIFE пропонує для ресторанів, кафе, готельних комплексів, баз відпочинку, пекарень, заводів, рибних та м’ясних цехів повну лінійку професійних миючих та дезінфікуючих засобів, які швидко справляються з будь-яким ступенем забруднення. Адже зразкової стерильності та ідеальної чистоти не досягти звичайними миючими засобами.

«Ми вже працюємо з ресторанно-готельним комплексом «Шале», готельно-ресторанним комплексом «Хуторок Чудодієво», пабом Пивна альтанка «Кочерга», компанією «Айс Тім», ООО «Пак-трейд», ООО «БТК-Центр Комплект», службою «Еко Таксі +», співпрацюємо з клінінговими компаніями «МОЙ АВТО», «КЛІН - МАРКЕТ», «CLEAN TEAM» та багато інших. Також можна замовляти продукцію і для домашнього використання. Наша продукція нешкідлива для навколишнього середовища та пройшла всю необхідну сертифікацію», – розповідає керівник компанії Володимир Ковальчук.

Варто зазначити, що склад миючих засобів має оптимальну концентрацію і містить якісні та безпечні поверхнево-активні речовини, які забезпечують ідеальне очищення посуду, барних стійок, столів, виробничого обладнання, підлоги, санвузлів та іншого.

В умовах карантину важливо приділяти увагу дезінфекції приміщень. Для ефективної обробки CLEANLIFE пропонує спеціальні засоби для дезінфекції.

Для догляду за автомобілем у нас можна купити автохімію, автокосметику та професійне обладнання для автомийки. Асортимент цієї категорії має всі необхідні спеціалізовані миючі засоби такі, як активні піни, автошампуні, очисники, засоби захисту лакофарбового покриття. Також компанія CLEANLIFE пропонує професійне обладнання для автомийки «під ключ».

«По Житомиру здійснюється безкоштовна доставка замовлень. Один раз в тиждень організована доставка в Бердичів, Коростишів, Новоград-Волинський та Коростень.

Також продукцію відправляємо Новою поштою. Наша продукція висококонцентрована, вигідно брати концентрат, розбавляти і використовувати. Так ви економите гроші і отримуєте набагато більше по об’єму засобів відмінної якості», – додає керівник компанії Володимир Ковальчук.

Обрати необхідні засоби, отримати консультацію, домовитися за презентацію продукції та замовити можна на сайті cleanlife.net.ua або за телефонами:

+38 (097) 998 59 37

+38 (063) 948 99 85

Створюйте чистоту та безпечне середовище разом з CLEANLIFE.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: миючі засоби дезінфектори Cleanlife  
Матеріали по темі