Фоторепортаж

Фоторепортаж з «карантинної» сесії Житомирської обласної ради

25 June 2020, 12:51

Депутати Житомирської обласної ради 25 червня вперше після оголошення карантину зібралися на сесію.

На початку засідання пресслужба облради повідомляла, що сесійний день починався з температурного скринінгу, рукавичок, захисних масок та антисептиків.

Зазначалося, що виконавчий апарат обласної ради забезпечив депутатів і запрошених на сесію необхідними засобами індивідуального захисту, втім, на фото, які оприлюднені пресслужбою облради та головою облдержадміністрації Віталієм Бунечком видно, що деякі депутати ігнорують масковий режим.

Нагадаємо, на сесії обласної ради 25 червня планували розглянути 105 питань, а до розпорядження про скликання чергової сесії обласної ради були внесені зміни задля дотримання карантинних вимог: на пленарне засідання запросили керівників ОДА та керівників обласних об’єднань, організацій і установ, питання яких внесені на розгляд ради. А для забезпечення відкритості сесії ведеться пряма трансляція на YouTube-каналі Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, перша у 2020 році сесія Житомирської обласної ради проходила 5 березня, після оголошення карантину депутати обласної ради на сесії не збиралися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сесія  
Матеріали по темі