Події

В райцентрі Житомирської області затримали колишнього поліцейського, який продавав наркотики біля відділку поліції

26 June 2020, 15:05

У Житомирській області на збуті наркотиків затримали колишнього поліцейського: зловмисник розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини, представляючись діючим співробітником поліції.

Про це 26 червня повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

«Оперативники Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про збут наркотиків співробітником поліції. Під час перевірки з'ясувалося, що до злочинної діяльності причетний колишній правоохоронець. 37-річний колишній співробітник поліції охорони Житомирської області займався розповсюдженням наркотиків на території міста Андрушівка. Оборудки дилер проводив поблизу міського відділку поліції, з власного автомобіля. Клієнтів запевняв, що він діючий правоохоронець», - йдеться у повідомленні.

Слідчим управлінням ГУНП у Житомирській області, за матеріалами внутрішньої безпеки поліції та процесуального керівництва прокуратури області, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

«У псевдокопа провели оперативну закупівлю товару. Експертиза підтвердила, що придбане – амфетамін та марихуана. Затримали наркодилера відразу після збуту чергової партії амфетаміну. Під час обшуків у зловмисника вилучили амфетамін, марихуану, таблетки димедролу, психотропну речовину «льод», готівку, ваги, мобільні телефони, автомобіль», - інформують правоохоронці.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Готується оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2019 року помічника чергового Романівського відділення поліції викрили на збуті синтетичних психотропних речовин та наркотичних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотики Андрушівка поліцейський  
Матеріали по темі