Події

У Житомирській області 20-річний хлопець після сварки з дівчиною намагався застрелитися

29 June 2020, 11:11

Бердичівські поліцейські з’ясовують обставини поранення місцевого жителя.

Про це 29 червня повідомляє пресслужба поліції області.

«Жителя району виявили з вогнепальним пораненням голови неподалік с. Озадівки. Попередньо, хлопець намагався покінчити життя самогубством. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. Повідомлення про подію надійшло до поліції 29 червня близько 3-ї ночі від медиків. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що близько 1:20 20-річний житель села Озадівка Бердичівського району посварившись з дівчиною взяв гладкоствольну мисливську рушницю, що залишилась йому від діда, та пішов у поле, де здійснив постріл собі в обличчя.

«Хлопця з вогнепальним пораненням було ушпиталено до реанімаційного відділення Бердичівської міськлікарні. Поліцейські вилучили з місця події зброю та інші речові докази, опитали місцевих жителів. Нині триває подальше з’ясування всіх причин та обставин», - інформує ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня 2020 року в с. Тальки Новоград-Волинського району 41-річний чоловік вбив 19-річну дівчину, а потім застрелився сам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція самогубство рушниця Бердичівський район  
Матеріали по темі