Події

На кар’єрі у Житомирі ледве не потонула дитина, за життя хлопчика борються лікарі

30 June 2020, 12:40

На одному з колишніх кар’єрів силікатного заводу, що на околиці Житомира, 29 червня ледве не потонула дитина. Хлопчика дістали з води відпочивальники, дитину госпіталізували.

Про це у Facebook-групі повідомив користувач Андрій Домс.

«Сьогодні (29 червеня – ред.) о 18:30 на другому пляжі силікатного кар'єру відпочивала компанія дітей 8-13 років в кількості приблизно 15 чоловік. Хлопчик на ім'я Ростик пропав з поля зору і потонув. Пробув під водою більше 5 хвилин. Діти спочатку шукали, а потім тихо сиділи. Випадковий відпочивальник, заходячи в воду, зачепився ногою за Ростика. Діставши його на берег, ми почали його відкачувати. Люди викликали «швидку». Дитину врятували. На даний момент він на Шевченка», – йдеться у дописі.

Заступниця мера Марія Місюрова в коментарі Житомир.info 30 червня повідомила, що хлопчик перебуває в міській дитячій лікарні у важкому стані.

«Дитина знаходиться в реанімаційному відділенні дитячої лікарні імені Башека у важкому стані, підключена до апарату ШВЛ», – сказала Марія Місюрова.

Нагадаємо, 29 червня 2020 року в місті Олевськ Житомирської області в річці Уборть потонув 9-річний хлопчик.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2020 року в місцевому ставку в місті Баранівка Житомирської області втопилася 14-річна дівчинка, її 12-річну подругу вдалося врятувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кар'єр силікатний кар'єр  
Матеріали по темі