Суспільство

​У Житомирській області до ЗНО з української мови та літератури не допустили двох учасників, у яких була підвищена температура

1 July 2020, 16:03

30 червня в Україні проходило зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Явка у Житомирській області склала менш як 75%. Двох учасників не допустили до пунктів тестування через виявлену підвищену температуру тіла.

Про це 1 липня Житомир.info повідомив заступник директора з навчально-методичної роботи та моніторингу якості освіти КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Микола Сюравчик.

«ЗНО з української мови та літератури пройшло добре, єдине – це низька явка – менш як 75%. Було два випадки у Новограді-Волинському та в Житомирі – виявили підвищену температуру, їх не допустили до пунктів тестування і вони підуть на додаткову сесію, якщо будуть здорові і все буде гаразд. Сьогодні здають англійську мову – єдиний іспит для магістратури, проходить тестування у 5 пунктах, близько 3000 учасників і теж десь 15% учасників відсутні, але допустили усіх, порушень жодних не було», - розповів Микола Сюравчик.

За даними Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, у Житомирській області на ЗНО з української мови і літератури зареєструвалися 12327 абітурієнтів, участь взяли 9191, тобто 3136 – не з’явилися на тестування. Тож точна явка склала 74,6%.

Нагадаємо, 25 червня під час ЗНО з математики у Житомирської області у жодного з учасників не виявили ознак захворювання. Явка становила 83,59%.

У яких умовах житомирські абітурієнти складали перший тест ЗНО 25 червня, дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році через пандемію коронавірусу випускників шкіл звільнили від державної підсумкової атестації, але ЗНО не відмінили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗНО тестування випускник абітурієнт пункт тестування іспит  
Матеріали по темі