Події

​На трасі Київ-Чоп поблизу Житомира Opel «влетів» під припарковану вантажівку: загинув водій і пасажир (доповнено)

2 July 2020, 09:15

2 липня на трасі Київ-Чоп поблизу Кмитова Коростишівського району розбився легковий автомобіль, заїхавши під вантажівку.

Про це вранці 2 липня Житомир.info повідомив читач, який проїжджав повз місце ДТП.

«ДТП сталося біля «Фільварку»: легковий автомобіль в’їхав у фуру, капот під вантажівкою», - розповів читач та надіслав фото з місця аварії.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП.

«Близько 6 ранку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Чоп. За попередньою інформацією, автомобіль Opel рухався в напрямку Києва і здійснив зіткнення з напівпричепом вантажівки, що була припаркована на узбіччі дороги. На місці ДТП загинули дві особи: водій та пасажир легковика», - повідомив пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

0 10.00 пресслужба ГУНП в Житомирській області поінформувала про ще одну пасажирку даного легковика, яка отримала травми.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху Київ-Чоп, у с. Кмитові Коростишівського району. Попередньо, водій автомобіля Опель, 21-річний житель Вінницької області, не впорався з керування та зіткнувся з вантажівкою «Вольво» з напівпричепом, під керуванням 42-річного жителя Чернігівщини, що стояла на узбіччі. У результаті ДТП загинули двоє людей: водій та 81-річна пасажирка легковика. Ще одна пасажирка цього ж автомобіля, 56-річна жителька Львівщини, отримала тілесні ушкодження та ушпиталена до реанімаційного відділення Коростишівської лікарні», - йдеться у повідомленні поліції.

Аби дістати постраждалу пасажирку з заднього сидіння, довелось викликати рятувальників.

Про це повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«Жінці затисло конструкціями транспортного засобу ноги і вона не могла самостійно вибратися. Аби вивільнити постраждалу, рятувальники спочатку за допомогою гідравлічного інструменту розжали передні сидіння, а потім зрізали задні праві дверцята. Після чого жінку дістали з машини, поклали на ноші та транспортували до автівки медиків. Також бійці ДСНС деблокували з легковика тіла загиблого водія та пасажирки», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, близько 1 години ночі 1 липня на 102 км дороги Київ-Чоп у Коростишівському районі автомобіль Opel Vectra збив невідому тварину. На водія склали адмінпротокол та винесли припис.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП фура загиблий Київ-Чоп  
Матеріали по темі