Події

Подробиці загибелі чоловіка у Бердичеві: випав з балкона квартири, в якій скандальний блогер онлайн транслював знущання над людьми

3 July 2020, 10:15

У спальному районі Бердичева 19 червня біля будинку мешканці знайшли чоловіка, який випав з вікна 5 поверху. Згодом він помер від отриманих травм. У цьому ж будинку знаходиться квартира, в якій скандальний блогер разом із спільниками вів прямі трансляції знущань над людьми. Перед падінням загиблий був учасником одного із стрімів.

Про це 3 липня повідомили «Надзвичайні новини».

«Правоохоронці вивчають траєкторію падіння чоловіка і побачили дивний збіг. Людина могла випасти з вікна квартири на п’ятому поверсі. Тієї самої, яку раніше поліція брала штурмом. В тому помешканні скандальний блогер зі своїми подільниками вів прямі ефіри і транслював знущання над людьми. Катування садистам замовляли підписники інтернет-каналу. До поліції заявила мати одного з постраждалих, коли побачила відео, на якому кілька чоловіків, один з яких повністю пофарбований зеленкою, знущалися з її сина Володимира», – йдеться у повідомленні.

Блогеру Артуру Сороченку на прізвисько «квадрат» чи «малиш» та двом його подільникам тоді оголосили про підозру за незаконне позбавлення волі людини, а після усі троє подалися в біга. Чоловіків оголосили у розшук. У квартирі продовжили знімати онлайн катування.

У мережі є відео останніх хвилин життя загиблого чоловіка. Перед падінням над ним теж знущались в прямому ефірі троє жінок. У якийсь момент чоловік вийшов з кімнати і не повернувся.

«Падіння з висоти, причина невідома, чи він сам, чи хтось, чи як. Але в нього була травма, яке несумісна з життям. Він знаходився, отримав політравму, там була судячи з усього важка черепно-мозкова травма» – розповів т.в.о. завідуючого центру екстреної меддопомоги міста Бердичева Тарас Білоніг.

Нагадаємо, 30 травня оперативники кримінальної поліції Бердичівського відділу виявили в мережі Інтернет відеотрансляцію знущань над чоловіком, якого розшукували поліцейські, як зниклого безвісти. Стрім вів блогер Артур Сороченко, якого в липні 2019 року затримали за скоєння хуліганських дій відносно учасника АТО. Був судимий за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю та вибухівкою. 19 серпня 2019 в Хмельницькому блогера взяли під варту з можливістю застави у розмірі 40 140 гривень. 15 листопада блогера облили фарбою перед судом.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня у Бердичеві поліція перевіряє обставини смерті чоловіка, який випав з вікна під час відеостріму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів блогер стрім балкон поліція  
Матеріали по темі