Події

​Десантнику, який на зупинці у військовому містечку під Житомиром побив жінку, загрожує до 3 років позбавлення волі

5 July 2020, 12:18

У Житомирській області військовослужбовець наніс кілька ударів в обличчя жінці, яку сплутав з хлопцем. За словами заступника військового прокурора Житомирського гарнізону Олексія Рихлюка, подія трапилась 2 липня на зупинці громадського транспорту в селищі Озерне Житомирського району.

«На даний час досудовим розслідуванням встановлено, що військовослужбовець десантно-штурмових військ військової частини, яка дислокується у Житомирі, будучи невдоволеним певними діями, наніс декілька ударів в обличчя та в тулуб жінці, яка перебувала на зупинці громадського транспорту. Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень встановить судово-медична експертиза. Наразі Житомирським районним відділенням поліції внесено відомості за ознаками злочину передбаченою ч. 1 ст. 122 ККУ, а саме умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості, санкція якої передбачає до 3 років позбавлення волі», - розповів Житомир.info заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2020 контрактник військової частини з Новограда-Волинського побив цивільну особу, викрав автівку та мобільний. Військового затримали за розбій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка удар побиття військовий десантник ДШВ Озерне  
Матеріали по темі