Події

У Радомишлі на смерть розбився водій мотоцикла «Мінськ», а керманич «Ямахи» потрапив у реанімацію після ДТП на трасі Київ-Чоп

6 July 2020, 13:54

У місті Радомишль Житомирської області 4 липня загинув водій мотоцикла, в’їхавши в електроопору.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо з’ясовано, що близько 21 години водій мотоцикла «Мінськ», 39-річний житель райцентру, рухаючись по вул. Плетницькій у напрямку вул. Лесі Українки, не впорався з керуванням і, з’їхавши на узбіччя, в’їхав в електроопору», – йдеться у повідомленні.

Від отриманих унаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці пригоди.

Дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикліста 4 липня сталася і на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі. Унаслідок невдалого обгону автомобіля мотоцикліст отримав серйозні травми.

Попередньо відомо, що близько 11.40 на 104 км автодороги Київ – Чоп водій мотоцикла «Ямаха», 46-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Житомира та здійснюючи обгін, зіткнувся з попутним автомобілем Mercedes під керуванням 50-річного жителя Івано-Франківської області. Мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, з якими був терміново госпіталізований у реанімаційне відділення лікарні.

4 липня дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався водій, сталася у Чуднівському районі. За попередньою інформацією, близько 23 години на автодорозі Великі Коровинці – Вакуленчук водій автомобіля ВАЗ 2109, 41-річний житель с. Михайлянки, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де машина врізалась у дерево. Унаслідок ДТП керманич отримав тілесні ушкодження, з якими його госпіталізували до лікарні.

Обставини та причини усіх трьох дорожньо-транспортних пригод встановлюються.

Відеодобірку ДТП на вулицях Житомира за участю пішоходів, велосипедистів і мопедистів, опублікованих КП «Міський інформаційний центр» 3 липня 2020 року, дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 29 червня 2020 року на Богунії у Житомирі мотоцикліст не впорався з керуванням, зачепив Daewoo та врізався у Volkswagen. Водій двоколісника отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп мотоцикл мотоцикліст  
Матеріали по темі