Суспільство

​Альтанки з мангалами, будиночки з усіма зручностями, розваги для дітей, пляж і рибалка – житомирян запрошують на базу відпочинку «Пікнік»

7 July 2020, 09:43

База відпочинку «Пікнік» – це ідеальне місце для Вашого свята або душевних посиденьок з друзями. Чисте повітря, сосновий ліс, чудова атмосфера, гарні краєвиди, зручне розташування зроблять Ваш відпочинок комфортним та незабутнім.

Тут є все в одному місці: затишні альтанки з видом на річку Тетерів, дитячі розваги, свій чистий піщаний пляж, місце для риболовлі, будиночки для відпочинку з номерами класу «Люкс» та усіма зручностями: туалет, цілодобово гаряча вода, душ, рушники, чиста постіль, холодильник, плазма із супутниковим ТБ, широке ліжко, диванчик. У холодну пору року будиночки опалюються.

Від маленьких компаній до банкетів на 80 людей – набазі «Пікнік» є всі умови для шикарного відпочинку на свіжому повітрі. Гості можуть насолодитися стравами з мангала, які також можуть бути замовлені та приготовані за бажанням клієнта. Є можливість приготувати страви для різних банкетів, весіль, днів народжень, випускних вечорів. Для проведення гучних заходів є величезний літній майданчик на 80 осіб з прекрасним краєвидом на «родзинку» Житомира – Голову Чацького.

Працюємо для Вас без вихідних в будь-яку пору року.

Альтанки: з 10:00 до 22:00.

Заїзд в котеджі – з 12:00, виїзд – до 12:00 наступного дня.

Адреса: с. Зарічани, пер. Довженка, 40,А

Замовлення за телефоном: 067-410-84-94 (Viber).

https://www.picnic.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: база відпочинку пікнік альтанки  
Матеріали по темі