Події

У гаражному кооперативі в районі житомирської промзони – пожежа

8 July 2020, 18:10

У районі промзони в Житомирі надвечір 8 липня сталася пожежа у гаражному кооперативі.

Про це Житомир.info повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

На місці події працюють пожежники та поліцейські.

«Доступ до потенційно небезпечної території обмежено. За наявною інформацією, потерпілих немає», – близько 18:00 год. повідомила Житомир.info речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області поінформували, що станом на 18:00 год. полум’я вдалося приборкати, роботи над ліквідацією пожежі тривають.

«Пожежа на території гаражного кооперативу на вулиці Льонковій, 5. Орієнтовна площа пожежі – 200 квадратних метрів. Повідомлення про загоряння надійшло о 16:21 год., о 17:52 пожежу локалізовано. На місці події працює шість одиниць техніки. Необхідність у такій кількості техніки виникла, оскільки гасіння ускладнюється тим, що там немає де брати воду, плюс у центральній водомережі низький тиск. Тому підвіз води здійснюється автоцистернами», – розповіла керівник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України у Житомирській області Оксана Ковальчук.

УВАГА! На відео з місця події присутня ненормативна лексика

Відео з Facebook-сторінки Михайла Чабана

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого 2020 року на приватній стоянці у районі промзони в Житомирі загорілися два вантажних автомобілі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС гараж гаражний кооператив  
Матеріали по темі