Місто

У Житомирі перевірили, як дотримуються карантинних заходів у ТРЦ «Глобал UA»

9 July 2020, 16:58

У Житомирі 9 липня перевіряли, як дотримуються в ТРЦ «Глобал UA» протиепідемічних заходів у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Перевіркою встановлено, що до ТРЦ «Глобал UA» допускаються відвідувачі лише у захисних масках та респіраторах. На кожному вході до торгівельно-розважального центру здійснюється температурний скринінг, розміщені інформаційні матеріали щодо недопущення поширення COVID-19, для відвідувачів та працівників організовані місця для обробки рук з використанням антисептичних засобів. Чергові охоронці на входах до ТРЦ «Глобал UA» здійснюють термометрію відвідувачам з використанням безконтактних термометрів та контролюють використання відвідувачами при вході в заклад захисних масок. В санвузлах для працівників та відвідувачів ТРЦ «Глобал UA» наявне рідке мило та електричні пристрої для висушування шкіри рук. Заклади торгівлі також забезпечені антисептиками, працівники одягнені у захисну маску», – йдеться у повідомленні.

У мерії кажуть, що планові та позапланові перевірки стосовно дотримання суб’єктами господарювання різних форм власності санітарних норм та карантинних правил продовжуються.

Нагадаємо, ввечері 7 травня 2020 року Кабмін оприлюднив постанову про послаблення карантину: дозволили тренування, роботу літніх майданчиків та магазинів в ТРЦ. 25 червня житомирський виконком послабив карантин і дозволив кафе та ресторанам обслуговувати відвідувачів у приміщеннях.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня в головному управлінні Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомили, що за тиждень перевірили понад тисячу суб’єктів господарювання, порушення карантину виявили у 30%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Глобал UA карантин перевірка  
Матеріали по темі