Суспільство

У Києві в останню путь провели 29-річного солдата, який служив у новоград-волинській бригаді та загинув на Луганщині

12 July 2020, 10:09

У Києві 11 липня провели в останню дорогу загиблого військовослужбовця, 29-річного солдата Шила Олега Олеговича, який загинув 8 липня від ворожої кулі на Луганщині.

Про це у Facebook повідомила 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького, що базується у місті Новоград-Волинський Житомирської області.

Зазначається, що до 30 ОМБр Олег прийшов служити в грудні 2019 року. Для нього це була перша ротація в зону бойових дій.

У сюжеті «5 каналу» від 11 липня йшлося, що солдат загинув неподалік міста Попасна.

«8 липня неподалік Попасної на Луганщині у солдата поцілила ворожа снайперська куля. За життя бійця боролися і побратими, і медики. Однак врятувати хлопця так і не вдалося», – розповідала ведуча випуску новин.

У 30-ій ОМБр зазначають, що попрощатися з Олегом Шилом прийшли його рідні, друзі, знайомі, побратими, місцева громада, представники районної влади, військове керівництво.

Пам'ять Олега Шила присутні на громадянській панахиді вшанували хвилиною мовчання, провели його в останню путь з усіма військовими почестями, над тілом провели заупокійну службу та літургію священнослужителі.

Матері загиблого Захисника України генерал-майор Валерій Залужний вручив грамоту пошани та скорботи.

Без сина та брата залишились батьки та сестра.

Воїна Шила Олега Олеговича поховали на міському (Берковецькому) кладовищі м. Києва.

Як повідомляв Житомир.info, 13 червня 2020 року під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького (пункт базування – м. Новоград-Волинський) Леонід Добрянський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець солдат загибель ООС 30-а бригада 30-а ОМБр  
Матеріали по темі