Події

Родичі жителя Житомирської області, якого на смерть переїхав ЗІЛ, впевнені: з чоловіком поквиталися, бо боровся з вирубуванням лісу

12 July 2020, 11:18

Близько десятої ранку 9 липня у селі запілля Лугинського району Житомирської області вантажівка, що перевозила деревину, збила лісника. Родичі загиблого упевнені, що наїхали на нього навмисно, бо той боровся з незаконними вирубуваннями лісу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН від 11 липня 2020 року.

Для перегляду відео клікнути на «Посмотреть на YouTube»


Дорога, на якій сталася ДТП, веде із села в поле – до підприємства, де випалюють деревне вугілля. Чоловіка збили біля його будинку. Рідні кажуть, що того ранку він мив машину і переходив дорогу від будинку до гаража.

Рідні лісника Анатолія Мельника кажуть, що їм неодноразово погрожували. Чоловіку підпалили авто, а якось навіть принесли вінка і хреста до хати. Після цього чоловік записав відеозвернення про злочини.

«В них нема ніяких документів, вони просто палять, вирубують ліс, а мій батько завжди з ними боровся», – каже син загиблого Денис Мельник.

Підприємство, що випалює деревне вугілля і з яким саме боровся лісник, метрів за двісті від села. Територія огороджена, ворота зачинені зсередини. Зайти – зась.

З журналістами працівники підприємства вести розмови не захотіли, але з-за огорожі можна було нарахувати щонайменше 14 діжок для випалювання деревного вугілля і сотні мішків готової продукції.

Вантажівка, яка збила лісника, їхала саме з цього підприємства на заправку. За кермом був 22-річний хлопець. У поліції кажуть, водій був тверезим. Пояснив слідчим, що лісник раптово вибіг з-за своєї машини, що стояла на узбіччі дороги, пригальмувати, мовляв, не встиг. Інших свідків – немає.

У поліції з’ясували :хлопець, який був за кермом вантажівки, офіційно не працевлаштований. Як опинився за кермом, що перевозила деревину до підприємства, з’ясовують. Навмисне наїхав на лісника чи випадково – має встановити експертиза. Наразі водій чекає на обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2020 року в селі Запілля Лугинського району Житомирської області у результаті наїзду вантажівки місцевий житель, 1961 року народження, отримав травми, не сумісні з життям. За наявною інформацією, між чоловіками, які були сусідами, раніше спостерігались неприязні стосунки та час від часу виникали конфлікти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ЗІЛ Лугинський район лісник  
Матеріали по темі