Здоров'я

За період пандемії COVID-19 виявили у трьох військових з Житомирської області, ще чотири підозри перевіряються

13 July 2020, 11:22

За період пандемії COVID-19 виявили у трьох військовослужбовців, які несуть службу в частинах Житомирської області, ще у чотирьох наявність хвороби перевіряють.

Про це 13 липня під час онлайн-брифінгу в облдержадміністрації, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив прессекретар голови ОДА Юрій Мельник.

«За інформацією від лабораторного центру та від управління охорони здоров’я, випадків захворювання (серед курсантів військового інституту та військових) за останній тиждень не зафіксовано. В цілому за загальний час спостереження є три зафіксованих випадки у військових частинах області. Стан цих військових задовільний. Важких випадків немає. Є чотири підозри серед військовослужбовців, які наразі перевіряються. Вогнища по інфікуванню у військових частинах області відсутні», – поінформував Юрій Мельник.

Він також повідомив, що у лікувальних закладах Житомирської області станом на 13 липня перебуває 65 осіб. Усього нині хворіють 312 людей.


Нагадаємо, протягом доби 12 липня у Житомирській області коронавірусну хворобу підтверджено в 10 осіб, 8 з них – житомиряни.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 год. 13 липня в Україні лабораторно підтверджено 54 133 випадки COVID-19, з них 612 – нові випадки. За весь час пандемії від коронавірусу одужали 26,5 тис. людей, померли 1398 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 військовий військова частина  
Матеріали по темі