Політика

Колишній голова ОВК став координатором ініціативної групи партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» у Житомирі

13 July 2020, 14:42

Сергій Ченчевий, який на президентських виборах 2019 року був головою окружної виборчої комісії Житомирського виборчого округу № 62 як представник кандидата Юрія Дерев’янка, став координатором ініціативної групи партії «Рух Нових СИЛ Михайла Саакашвілі» у Житомирі.

Про це він повідомив 13 липня у Facebook.

«12.07.2020р. Відбулися збори КМО політичної партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі», де були обговорені подальші дії партійців та прихильників. На даний час по Житомиру та іншим містам працюють ініціативні групи, для подальшого створення осередків. РНС МС найвідкритіша, цілеспрямована та незаплямована політична сила. Приєднуйтесь! Змінемо Житомирщину разом!», - написав Ченчевий.

Допис він проілюстрував фото із заходу, де на фоні партійного логотипа позують засновники ГО «Древлянє» Віталій Павлюк (більш відомий як Віталій Валан) та Богдан Фещенко (колишній боєць батальйону «Айдар» з позивним «Япончик») і член вже ліквідованої громадської ради при Житомирській ОДА Сергій Ткачук, куди він увійшов як голова ГО «Поліський щит».

В партії РНС уточнили, що в Житомирі крім Сергія Ченчевого координатором ініціативної групи партії Саакашвілі є також Олександр Міщенко.

Нагадаємо, до складу ініціативної групи «Руху Нових Сил» в Житомирській області в грудні 2016 року входили Роман Котюк, Сергій Котвицький та Олександр Дмитрук.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин разом з делегатами від області 3 липня 2020 року був у Києві на позачерговому з’їзді новоствореної партії «Пропозиція». Цього ж дня колишній народний депутат від Чуднівського округу №67 Віктор Развадовський очолив обласний осередок партії нинішнього нардепа Ігоря Палиці «За майбутнє», партійні збори відбулися 3 липня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Ченчевий РНС Саакашвілі Міщенко  
Матеріали по темі