Суспільство

Овруцька школа хоче закупить обладнання для харчоблоку у фірми з «офшорними» засновниками, дешевшу пропозицію відхилили

14 July 2020, 15:15

Опорний заклад освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1» Овруцької міської ради провів тендер на придбання обладнання для харчоблоку шкільної їдальні. Очікувана вартість закупівлі – 990 тис. грн. Фінансування здійснюватиметься шляхом співфінансування з місцевого та державного бюджетів. Строк поставки товарів – від 20 липня 2020 до 30 серпня 2020

Про це йдеться в закупівлі опубліковані 19 червня на ресурсі ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що за ці кошти підрядник має поставити два котли харчоварильні електричні, дві плити електричні, дві холодильні шафи, м'ясорубку, комплект стелажів, один електричний водонагрівач на 200 літрів та два на 100 літрів, сковороду та інше.



Участь у торгах взяли дві фірми: ТОВ «Український клуб» з остаточною ціновою пропозицію 710 тис. грн та ТОВ «Маресто Україна» з пропозицією 812 тис. 446 грн.

Пропозицію ТОВ «Український клуб» відхилили як таку, що не відповідає кваліфікаційним вимогам: учасник не надав порівняльну таблицю відповідності запропонованого товару; у складі свої тендерної пропозиції учасник подав витяг з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 13.11.2017 року, що не відповідає вимогам, оскільки в тендерній документації вимагалась подача витягу виданого не більше місячної давнини відносно кінцевої дати подання пропозиції; учасник подав цінову пропозицію з урахуванням ПДВ, а в електронній системі очікувана вартість предмета закупівлі вказана без ПДВ; учасником була надана пропозиція, у якій холодильна шафа більша за об’ємом, розмірами та вагою ніж вимагалось, що не дає можливості для подальшого встановлення та інше.

ТОВ «Український клуб» зареєстроване в 1994 році у Житомирі по проспекту Миру, 10. Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля, статутний капітал - 400 тис.грн. Власником фірми є Олег Михайлович Богатько.

13 липня опорний заклад освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1» опублікував намір підписати договір з ТОВ «Маресто Україна».

ТОВ «Маресто Україна» зареєстроване в 2017 році у Києві по проспекту Валерія Лобановського, 56. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі іншими машинами й устаткованням, статутний капітал - 3 млн 500 тис. грн. Засновником ТОВ є кіпрська компанія «Мегатрен Інвестментс Лімітед», кінцевий бенефіціар - Світлана Василівна Гуцул, громадянка Кіпру.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в рамках пілотного проєкту 16 шкіл Житомирської області отримають сучасні кухні та оновлені їдальні, серед них і опорний заклад освіти «Овруцький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1». На нове сучасне обладнання для їдалень з державного бюджету спрямовується понад 13 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч тендер їдальня школа харчування Кіпр офшор  
Матеріали по темі