Місто

Grand City Dombrovskiy – обирай надійного забудовника

15 July 2020, 10:08

Grand City Dombrovskiy - масштабний та динамічний житлово-будівельний проєкт Житомира!

Компанія забудовника відзначається динамічними темпами будівництва, дотримуючись принципу «поверх в тиждень», здаючи будинки в експлуатацію згідно зобов’язань перед інвесторами. А це означає, що вкладені кошти працюють.

В 2019 році стартував черговий об'єкт забудовника – масштабний житловий квартал «Grand City Dombrovskiy». Загальна площа забудови – 5,2 га, на території якої заплановано будівництво 15 секцій.

За рік повністю зведено конструктив перших трьох секцій по 10 поверхів, а це 180 квартир! Вже будуємо четверту та п’яту секції, а незабаром приступимо до будівництва шостої та сьомої секцій.

Згідно з концепцією, «Grand City Dombrovskiy» - це проєкт «міста в місті», що передбачає створення повноцінної внутрішньої інфраструктури, комфортної для проживання. Якщо Ваша мета відкрити офіс, супермаркет, спортивний клуб, кав’ярню, салон краси чи пекарню - «Grand City Dombrovskiy» стане ідеальним варіантом для втілення ваших ідей та бізнес-проєктів у життя.

Будівництво житлового кварталу «Grand City Dombrovskiy» розраховане на найближчі 5 років. Здача першої черги запланована на кінець липня 2020 року з повністю реалізованим благоустроєм прилеглої території.

У кварталі «Grand City Dombrovskiy» велику увагу приділяють найменшим мешканцям - дітям. Спеціально для них побудують приватний дитячий садочок, ігрові та спортивні майданчики з тенісним кортом та футбольним полем! А «родзинкою» комплексу «Grand City Dombrovskiy» стане закрита прибудинкова територія з цілодобовим відеоспостереженням та охороною, що є гарантом безпеки для всіх мешканців.

І ще один важливий нюанс! Жителі будуть позбавлені від «задоволення» жити на будівництві. Адже наступні секції будуть зводитися автономно. Майбутнім мешканцям комплексу, які придбали квартири в перших секціях, не доведеться чекати завершення всього будівництва.

Історія успіху забудовника почалася 4 роки тому в м. Житомир з будівництва житлового комплексу «Полісся» та «Перлини Корбутівки». За цей час компанією забудовника здано в експлуатацію та повністю реалізовано 7 секцій по 12 поверхів. А це означає, що 660 сімей стали щасливими володарями квартир у новобудові.

Нерухомість в ЖК «Grand City Dombrovskiy» стане вдалим капіталовкладенням. Поспішайте придбати житло у надійного забудовника по вигідній ціні!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 2040.

«Grand City Dombrovskiy» – місце, де хочеться жити.

https://grandcity.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі