Суспільство

Рух транспорту на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі, де протестували учасники АТО, відновили

15 July 2020, 14:45

Станом на 14:00 год. 15 липня рух транспорту автодорогою Київ – Чоп у Житомирському районі, де протестували АТОвці, був відновлений.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У Житомирському районі було частково обмежено рух транспорту через акцію громадян. На місці працювали поліцейські, які організовували об’їзд для транспортних засобів. Станом на 13.40 рух вказаною ділянкою повністю відновлений», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що зранку 15 липня на 128 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Гадзинки Житомирського району, учасники акції частково обмежили рух транспорту. Люди рухалися по пішохідному переходу, пропускаючи автомобілі екстрених служб.

На місці події працювали патрульні та представники поліції превенції ГУНП Житомирщини. Правоохоронці забезпечували безпеку учасників дорожнього руху та проводили роз’яснювальну роботу з протестувальниками.

Нагадаємо, близько 11:00 год. 15 липня 2020 року кілька десятків людей перекрили трасу Житомир - Київ. Люди безперервно рухалися по пішохідному переходу біля повороту на село Левків. У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області інформували, що перекрили трасу учасники АТО з приводу виділення земельних ділянок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога перекриття АТО Київ - Чоп  
Матеріали по темі