Події

В смт Довбиш в результаті ДТП загинув мотоцикліст, травмована 17-річна пасажирка доставлена до Житомирської обласної лікарні

18 July 2020, 09:20

У Баранівському районі в результаті ДТП загинув мотоцикліст.

Про це 18 липня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«17 липня увечері у смт Довбиші сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої на місці загинув керманич мотоцикла, його пасажирка ушпиталена. Встановлено, що близько 23:00 по вул. Соборній у смт Довбиші на заокругленій ділянці дороги 24-річний водій мотоцикла "Kawasaki", житель с. Биківки Романівського району, не впорався з керуванням транспортним засобом та упав. У результаті від отриманих травм хлопець загинув на місці пригоди. Його 17-річна пасажирка, місцева жителька, була доставлена до Житомирської обласної лікарні з травмами різного ступеня тяжкості». – йдеться у повідомленні.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі вранці 16 липня 2020 поблизу перехрестя вулиць Чехова та Новопівнічної в результаті ДТП загинув мотоцикліст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотоцикліст поліція ДТП Баранівський район  
Матеріали по темі