Здоров'я

У Житомирі помер чоловік, який хворів на коронавірус

20 July 2020, 11:22

У Житомирі 20 липня від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, помер чоловік.

Про 35-й летальний випадок від COVID-19, зафіксований в області, під час щотижневого онлайн-брифінгу повідомив прессекретар голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Мельник.

«Ми маємо трагічну ситуацію: сьогодні помер чоловік у житомирській центральній міській лікарні №1», – поінформував Юрій Мельник.

У коментарі Житомир.info він уточнив, що чоловік був жителем смт Новогуйвинське Житомирського району. Захворів 30 червня, був госпіталізований 6 липня. Помер ввечері 19 липня.

Заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова розповіла Житомир.info, що чоловік мав супутні патології.

«Чоловікові було 56 років, в анамнезі у нього і ожиріння, і ішемічна хвороба серця, і постінфарктний кардіосклероз – багато супутніх патологій. Знаходився на лікуванні в інфекційному відділенні лікарні №1. Останнім часом був на апараті штучної вентиляції легень», – розповіла Марія Місюрова.

Нагадаємо, упродовж доби 19 липня в Житомирській області підтвердили 9 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Усього в області за період пандемії вірус виявили у 1602 людей.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 20 липня в Україні підтверджено майже 59,5 тисяч випадків COVID-19. За останню добу хворобу виявили 651 людини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 летальний випадок смерть  
Матеріали по темі