ДОПОМОГА

У Бердичеві влаштували благодійну акцію та зібрали понад 40 тисяч на лікування онкохворої дівчинки

20 July 2020, 11:59

У Бердичеві 19 липня на центральній площі влаштували благодійну акцію на підтримку юної бердичівлянки Анни-Софії Кобернюк. Дівчинка бореться з саркомою Юінга.

Про це повідомляють на сайті Бердичівської міської ради.

«Головними «розпорядниками» настрою на площі стали колективи міського Палацу культури та Центральної і дитячої бібліотек. Перші відповідали за співочо-танцювально-ігрову складову, другі пропонували усім бажаючим справжній hand-made та спробувати себе у ролі його творців. Також долучилися до акції ГО «Насіння Надії» та пересічні містяни, котрим теж було чим здивувати присутніх на Центральній. За інформацією від міського Палацу культури, під завісу акції у скриньках назбиралося 42 634,60 грн. Іще 4 500 грн під час благодійного дійства надійшло на картку матері Анни-Софії. Організатори та дійові особи заходу тримають за дівчинку кулаки і вірять, що страшна хвороба виявиться безсилою перед її силою духу та бажанням жити», – йдеться у повідомленні.

Реквізити для допомоги

Приватбанк – 4149 4390 1481 1859 Кобернюк Тетяна Борисівна.

Як повідомляв Житомир.info, школяру з Коростишева, який поборов рак, потрібен протез за майже 1,5 млн, щоб врятувати ногу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів Анни-Софії Кобернюк хвороба акція  
Матеріали по темі