Політика

Позачергова сесія Житомирської міської ради почалася із заяви про зміну керівника фракції

21 July 2020, 09:27

З фракції ВО «Свобода» виключили депутата Віктора Брокарєва та змінили керівника.

Про це на початку позачергової сесії Житомирської міської ради 21 липня повідомив депутат від ВО «Свобода» Олег Черняхович.

«Віктор Брокарєв наразі не є членом нашої партії і, відповідно, не може бути членом нашої фракції. Рішенням фракції було переобрано голову фракції, ним зараз є я – Черняхович Олег, Прошу внести зміни на сайті», - сказав Олег Черняхович.

Він також подякував Віктору Брокарєву «за роки спільної боротьби» та висловив сподівання, що його вже колишній однопартієць залишиться ідейним націоналістом і відданим ідеям Майдану.

Зазначимо, що 15 липня пресслужба партії повідомила, що рішенням комітету Житомирської міської організації ВО «Свобода» за порушення партійної дисципліни та Положення про роботу депутатів місцевих рад з членства об'єднання виключено Віктора Брокарєва. Водночас сам Брокарєв заявив, що збирався написати заяву на вихід з партії, бо збирається йти на місцеві вибори 2020 року в команді мера Сергія Сухомлина від партії «Пропозиції».

На початку сесії були присутні 23 депутати з 42 та мер Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня мер Житомира підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради на 21 липня. У порядку денному було шість питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада фракція "Свобода" Брокарєв Черняхович  
Матеріали по темі