Суспільство

​Готель «Vesna» у Трускавці запрошує на відпочинок та оздоровлення

21 July 2020, 14:51

Оновлений готель "Vesna" розташований в серці бальнеологічного курорту в м. Трускавець, поруч з центральним бюветом цілющих джерел мінеральних вод і парковою зоною, запрошує поєднати сімейний відпочинок та оздоровлення для всієї сім’ї. Особливу увагу ми приділяємо людям «поважного віку», для яких діє знижка -5%.

Для вас, оновлені номери європейського рівня різних категорій та 4 тарифи проживання, з послугами медичного центру «Мед Палас» та Аквазони, на території якої розташовано: два басейни довжиною 9 і 12 м, 4 ванни джакузі з t води 27 ° С і 34 ° С., тренажерний зал, фіто-бар та цілий світ саун.

Для тих, хто планує свій день наповнити прогулянками, екскурсіями чи програмою схуднення - пропонуємо тарифи «Проживання зі сніданком» (від 710 грн за 2 особи) та «Проживання зі сніданком + СПА» (від 1460 грн за 2 особи), а тим кому потрібен режим та лікування, як найкраще підійдуть тарифи «Проживання та харчування» (від 1070 грн за 2 особи) та «Проживання та харчування + СПА» (від 1820 грн за 2 особи). Харчування у готелі Vesna по системі «шведський стіл», для наших маленьких гостей - дитяча кімната, а для вимогливих до своєї зовнішності - косметологічний центр Vesna SPA, який пропонує різноманітні апаратні методики для краси обличчя і тіла, широкий асортимент послуг масажів та обгортувань. На території готелю Wi-Fi, парковка, пральня для гостей та дитяча площадка.


Влітку, коли Трускавець захоплює і радує око своїми ландшафтами, радо запрошуємо на оздоровлення та лікування у медичному центрі «Мед-Палас» - кращому в Західній Україні. До інфраструктури медичного центру входять: діагностичний центр, лабораторія, водолікарня та SPA-центр. Мед-Палас надає можливість проведення майже 350 видів діагностики (УЗД, ендоскопія, рентген, лабораторні дослідження). Водолікарня центру надає широкий спектр процедур з апаратної фізіотерапії, гідротерапії та бальнеотерапії.

Для наших гостей ми підготували лікувальний пакет, який включає в себе консультацію терапевта, кисневий коктейль, водну та фізіотерапевтичну процедуру. Піклуючись про здоров’я маленьких гостей розроблений дитячий оздоровчий пакет, в який входить кисневий коктейль та одна процедура вдень, яку запропонує кваліфікований лікар-педіатр. З огляду на особливості вашого здоров'я, і здоров'я вашої дитини вам буде призначена індивідуальна схема прийому мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія», в комплексі з якими ефективність оздоровлення буде гарантовано.

Чисте гірське повітря, лікувальні води сприяють зміцненню вашого здоров’я. Ми запрошуємо вас відпочити та оздоровитися!

Готель Vesna, 82200, Україна, Львівська обл.,

м. Трускавець, вул. Суховоля, 33.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Трускавець готель  
Матеріали по темі