Влада

Міністр пропонує дарувати чиновникам, суддям та політикам «сертифікати» на користування VIP-камерами в слідчих ізоляторах

24 July 2020, 14:14

Міністр юстиції Денис Малюська презентував послугу придбання подарункових сертифікатів на проживання у VIP-камерах в слідчих ізоляторах.

Про це він 24 липня написав на своїй сторінці у Facebook.

«Цей день настав!! Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Відсьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах! Подаруйте знайомому подарунковий сертифікат, і, якщо його візьмуть під варту, він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання!!», - так жартівливо Малюська презентував нову послугу.

Він також наголосив, що сертифікат можна замовити прямо з комп’ютера або смартфону, перейшовши за посиланням https://online.minjust.gov.ua/kvsn/.

«Я не певен чи десь у інших країнах є платні камери у слідчих ізоляторах, а от подарункові сертифікати – точно наш ексклюзив! Пам’ятайте, сертифікат діє лише протягом 6 місяців після придбання. Якщо протягом вказаного строку обдаровуваний не буде взятий під варту та не потрапить у СІЗО, кошти зараховуються у якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору», - йдеться у дописі.

Скріншот з сайту Мін’юсту

Як Житомир.info у житомирському СІЗО 20 червня 2020 року відкрили платну камеру з покращеними умовами перебування, вартість: за 1 добу – 610 грн, за тиждень – 2070 грн, за місяць – 3940 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Малюська Мін'юст СІЗО камера сертифікат подарунок  
Матеріали по темі