Події

​У Житомирській області 13-річний підліток після суперечки з мамою втік з дому на велосипеді, хлопця знайшли в сусідньому селі

25 July 2020, 14:09

В одному із сіл Романівського району 24 липня 13-річний хлопець після зауважень мами поїхав з дому кататись на велосипеді і «переховувався» в сусідньому селі. Підліток своєю втечею вирішив «покарати» рідних за побутове непорозуміння.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Про незнайомого хлопчину, який на велосипеді катається вулицями села на Романівщині, до поліції повідомив небайдужий місцевий житель. За словами чоловіка, підліток уже тривалий час кружляє сам, і нікого з дорослих біля нього немає. З’ясувати ситуацію на місце виїхали працівники Романівського відділення поліції. Правоохоронцям хлопчик спочатку назвався одним іменем, потім іншим, а звідки він, взагалі не повідомляв. Поліцейські проінформували своїх колег із сусідніх районів: можливо, дитину розшукували на їх територіях. Перевірити хлопця приїхали і правоохоронці Баранівщини.

Поки поліцейські розмовляли з підлітком, який продовжував «водити їх за носа», до Романівського відділення поліції у розпачі звернулась жителька одного із сіл. Жінка зі сльозами розповіла, що її 13-річний син після її зауважень з приводу поведінки взяв велосипед і поїхав кататись. Утім, на вулиці вона його не знайшла. Люди в селі також не бачили хлопця. Після невдалих самостійних пошуків жінка вирішила звернутись до правоохоронців. Коли ж заявниці показали фото знайди із сусіднього села, вона упізнала у ньому свого неслуха», – йдеться у повідомленні.

Підлітка поліцейські передали матері, провівши з ним серйозну профілактичну бесіду і роз’яснивши небезпечні наслідки такої поведінки.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня поліцейські розшукали 16-річну Вікторію Чупринську з міста Баранівка Житомирської області, яка 23 червня пішла з дому та не повернулася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підліток втеча Романівський район поліція  
Матеріали по темі