Влада

З директором житомирського КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» продовжать контракт ще на пів року

28 July 2020, 15:17

З директором комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Олександром Шевчуком, який був призначений на посаду у листопаді 2019 року, продовжать контракт ще на 6 місяців.

Про укладання контракту з директором КП йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови від 27 липня, опублікованому на сайті міської ради.

«Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Місюрової М.О. від 08.07.2020 №66/388, заяву Шевчука О.А. (…)» укласти з директором комунального підприємства «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради Шевчуком Олександром Анатолійовичем контракт на термін з 21 серпня 2020 року по 22 лютого 2021 року», – йдеться у розпорядженні.

Скріншот розпорядження Житомирського міського голови

Нагадаємо, Олександр Шевчук очолив КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» з 19 листопада 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році Олександр Шевчук балотувався до Житомирської міської ради від партії «Громадський рух «Народний контроль». На той час Шевчук був студентом Житомирського держаного технологічного університету і членом партії, від якої балотувався.

На позачергових парламентських виборах 2019 року Олександр Шевчук був зареєстрований уповноваженою особою партії «Слуга народу» в Житомирській області.

Олександр Шевчук тривалий час вів власний блог Житомир.info, де позиціював себе як студентського активіста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження призначення КП Шевчук «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста»  
Матеріали по темі