Здоров'я

У Бердичеві відділення «Ощадбанку» працює в обмеженому режимі, бо три касирки захворіли на коронавірус

29 July 2020, 13:12

У місті Бердичів Житомирської області відділення «Ощадбанку» змінило графік роботи, оскільки у декількох співробітників виявили COVID-19.

Про це 29 липня повідомив сайт «РІО Бердичів».

«Як розповіли в банку, 13 липня в них була відвідувачка з явними ознаками вірусного захворювання. Вона пробула у відділенні більше ніж півгодини, спілкуючись при цьому з банківськими працівниками. А вже через кілька днів цю жінку госпіталізували в інфекційне відділення міської лікарні та діагностували в неї COVID-19. Відповідно, почали перевіряти всіх контактних осіб, і ще через кілька днів діагноз підтвердився у касирів «Ощадбанку». Від 24 липня, тобто минулої п’ятниці, каси відділення не працюють, бо у трьох касирок позитивні ПЛР-тести, а ще четверо, як контактні особи – в самоізоляції», – пише сайт.

Місцеві журналісти зазначають, що на сьогодні банківське відділення працює в обмеженому режимі, тобто каси не працюють, але всі операції з кредитами, депозитами, картками здійснюються в повному обсязі, як і послуги з обслуговування рахунків фізичних і юридичних осіб.

Інформацію про інфікування працівниць вірусом COVID-19 Житомир.info підтвердили в АТ «Ощадбанк». Там зазначили: відділення працює, хоча і не в повному персональному складі.

«Дійсно, у трьох працівників відділення банку був виявлений коронавірус. Усі вони працювали в одному кабінеті. Зараз перебувають на амбулаторному лікуванні, стан їх задовільний. Тих працівників, які контактували з хворими, ми відправили на самоізоляцію. А ті співробітники, які у цей період перебували у відпустках або ж на лікарняних з інших причин і тривалий час не контактували з колегами, нині працюють. На деякий час була призупинена робота: приміщення обробили дезінфікуючими засобами та відновили його функціонування. Тому відділення відкрите, хоча працює з обмеженою кількістю персоналу», – повідомили в «Ощадбанку».

У відділенні відкоригували графік: раніше воно працювало з 8:00 год. до 18:00 год., тепер – з 9:00 год. до 17:00 год. Також запровадили перерви для проведення дезінфекції.

«Ми моніторимо ситуацію, ретельно слідкуємо за здоров’ям працівників: проводиться температурний скриніг, стежимо, аби завжди у наявності були засоби індивідуального захисту та дезінфекції, якими, власне, ми забезпечували ще з березня», – наголосили в «Ощадбанку».

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2020 року в місті Малин Житомирської області на карантин закрили дитячий садочок, оскільки у двох працівників закладу діагностували COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 "Ощадбанк" Бердичів  
Матеріали по темі