Суспільство

​Підказка для тих, хто шукає ідеальне місце для святкування незабутньої події: локація Ч Club у «Чудодієво»

30 July 2020, 15:42

Втекти від міської метушні, ступити на лісову стежину, прислухатися до скрипучої «мови» сосон і на повні груди вдихнути цілюще повітря хвойного лісу – відпочинок, який цінує більшість жителів великих міст. Гостинні лісові простори стануть відмінною підзарядкою для тих, хто прагне волі і роздолля та затишку і тиші водночас.

Справжні цінителі заміського дозвілля знають, де шукати лісову казку: за 15 кілометрів від центру Житомира на березі озера, оточеного сосновим бором, розкинувся комплекс сімейного відпочинку «Чудодієво». Вихідні в цьому мальовничому куточку Полісся – це змога зачерпнути енергію сонця і неба, лісу та озер, забувши про щоденні клопоти.

А якщо в лісову казку хочеться перетворити не лише звичайні вихідні, а зробити природу родзинкою важливої події? Уявіть, ігристе вино ллється у келихи, а звук шипіння бульбашок сплітається зі співом пташок, сонячні промені пробиваються через крислаті крона дерев та «грають» світлом на святковому вбранні, і небесна блакить крізь вуаль фати – таким може бути день весілля у «Чудодієво».

Нещодавно тут з’явилася нова локація – «Ч Club». Це розкішне купольне шатро, просторе і вишукано оформлене. «Ч Club» розрахований на 200 посадкових місць або ж на 500 гостей на заході у форматі фуршету, тож розділити радість одруження наречені можуть запросити усіх дорогих серцю людям. Танцювати на підборах або й босоніж буде зручно й безпечно: уся територія викладена плиткою – для ніжних і запальних танців.

Величезним плюсом святкування в «Ч Club» є те, що локація абсолютно автономна. Тут буде лише ваше свято, без сторонніх очей і гостей «з сусіднього залу». Музику можна вмикати на повну, та й власні вокальні здібності продемонструвати можна – звуки розливатимуться лісом, та заважати нікому не будуть.

Однією з умов вдалого святкування будь-якої події є смачне меню. «Ч Club» зможе вас здивувати вишуканими стравами від шеф-кухаря ресторану. Сервірування столу також високо оцінять навіть найприскіпливіші відвідувачі, а обслуговування потішить професійністю і доброзичливістю.

Живописна природа, унікальна локація, виїзна церемонія, смачна кухня і гостинний персонал – ваше свято в «Ч Club» буде ідеальним.

Пишно і незабутньо тут можна відсвяткувати не лише день створення сім’ї, а й ювілей, день народження, корпоратив тощо.


Розпочати прекрасний і довготривалий, сповнений надій і мрій відрізок життя варто в «Чудодієво». За легендою, у цьому місці здавна панували мир, радість та любов. Чи варто й шукати кращого місця для возз’єднання двох сердець? Мабуть, таки ні. Головне – встигнути забронювати дату, щоб день весілля став найказковішою історією вашого життя.

Адреса хуторка «Чудодієво»
вул. Лiсова, 47, с. Вишпіль, Черняхівський р-н.,
Житомирська обл.

Тел.: (050) 463-18-64
Ел. пошта:
info@chudodievo.com
Сайт:
http://chudodievo.com
YouTube-канал: https://www.youtube.com/channel/UCsS6y8rFw0TTj5eipmDgjgg

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Чудодієво" Ч Club весілля ювілей корпоратив спілкування  
Матеріали по темі