Події

​Поліція розшукує водія автомобіля, який вночі в Коростені на зустрічній смузі збив 33-річну велосипедистку і втік з місця ДТП

3 August 2020, 11:17

Коростенська поліція розшукує водія невстановленого автомобіля, який близько 23.00 1 серпня на вулиці Селезньова у Коростені збив велосипедистку та покинув місце аварії.

Про це вранці 3 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 серпня близько 22:50 по вулиці Селезньова у м. Коростені. Нині поліцейські встановлюють водія-учасника ДТП та автомобіль, а також просять громадян повідомити їм інформацію, що може допомогти розслідуванню», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій невстановленого автомобіля, рухаючись вулицею Селезньова у напрямку с.Поліського виїхав на зустрічну смугу, де здійснив наїзд на велосипедистку.

Унаслідок ДТП жінка, 33-річна жителька райцентру, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до хірургічного відділення міської лікарні. Водій автомобіля поїхав з місця події.

«Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває подальше встановлення обставин події», - повідомили в поліції.

Правоохоронці звертаються до можливих свідків чи очевидців даної ДТП, які проїжджали повз та мають записи відеореєстраторів, повідомити в поліцію.

«Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відео реєстратора чи іншу інформацію стосовно вказаної події, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до Коростенського відділу поліції за адресою: вул. Грушевського, 5, або зателефонувати за номером (04142) 9-63-48 чи на спецлінію «102», - просять в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 1 серпня у місті Малин внаслідок ДТП загорівся автомобіль Renault: рятувальники ледь встигли дістати пасажирку, на якій вже зайнялись волосся та одяг. Подробиці ДТП тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипед збив покинув місце ДТП втік розшук Коростень  
Матеріали по темі