Події

​Поблизу Новограда-Волинського водій Volkswagen пішов на обгін, не впорався з керуванням і перекинувся: 2 дорослих та 4 дітей потрапили до лікарні

3 August 2020, 11:43

2 серпня поблизу села Майстрова Воля Новоград-Волинського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали двоє дорослих та четверо дітей.

Про це 3 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась близько 14:40 2 серпня поблизу с. Майстрової Волі Новоград-Волинського району. Унаслідок перекидання автомобіля травм зазнали 6 людей, четверо з яких – діти», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen В 3», 39-річний житель райцентру, рухаючись у напрямку м. Новограда-Волинського та здійснюючи обгін автомобіля «Opel Combo» під керуванням 28-річної звягельчанки, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Після цього «Volkswagen» перекинувся.

Унаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди постраждали пасажири автівки: 39-річний чоловік, 36-річна жінка і четверо дітей віком 4-х, 6-ти, 9-ти та 11-ти років, усі жителі м. Новоград-Волинського. Усі були госпіталізовані до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

«На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи відділу. Правова кваліфікація події – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, близько 19.20 30 липня на трасі Київ-Чоп у Брусилівському районі автомобіль Nissan в’їхав у припарковану вантажівку: 28-річний водій, його 20-річна дружина та маленький син – усі жителі Бердичева, з травмами були госпіталізовані до Брусилівської та Коростишівської лікарень. За добу після ДТП дитина померла.

Як повідомляв Житомир.info, 1 серпня у місті Малин внаслідок ДТП загорівся автомобіль Renault: рятувальники ледь встигли дістати пасажирку, на якій вже зайнялись волосся та одяг. Подробиці ДТП тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Новоград-Волинський дитина  
Матеріали по темі