Місто

​У Житомирі оголосили конкурс на капремонт багатоповерхівок на умовах співфінансування, загальна сума видатків 2 млн грн

3 August 2020, 16:45

Управління житлового господарства Житомирської міської ради 3 серпня розпочало прийом заявок на участь у конкурсу на проведення капітальних ремонтів у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування.

Відповідне оголошення 3 серпня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

«Управління житлового господарства Житомирської міської ради оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на проведення капітального ремонту у багатоквартирних будинках на умовах співфінансування за наступними видами робіт:

  • дах, покрівля;
  • мережа внутрішніх загальнобудинкових трубопроводів (крім внутрішньо квартирних) централізованого теплопостачання;
  • мережа внутрішніх загальнобудинкових трубопроводів (крім внутрішньоквартирних) водопостачання та водовідведення;
  • загальнобудинкова електромережа та супутнє електрообладнання»,- йдеться в оголошенні.

Зазначається, що умови прийняття заявок та пакет документів, необхідний для реєстрації, визначено рішеннями виконавчого комітету Житомирської міської ради №753 від 29.07.2019 «Про співфінансування капітального ремонту у багатоквартирних будинках, розміщених в межах Житомирської міської об’єднаної територіальної громади» та №768 від 02.08.2019 «Про внесення змін в додаток 1 до рішення виконавчого комітету міської ради від 29.07.2019 №753».Ознайомитися з зазначеними рішеннями можна за посиланням.

Термін прийняття заявок на право брати участь у конкурсі: з 08 години 04. 08.2020 року по 17 годину 31.08.2020 року. Заявки приймаються управлінням житлового господарства Житомирської міської ради за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 4/2 тел. 22-65-28, каб. 389.

У коментарі Житомир.info в.о. начальника управління житлового господарства Ігор Задорожний розповів, що на останній сесії Житомирської міської ради на капітальний ремонт житлових будинків на умовах співфінансування (не менше 30% - кошти співвласників, а решта – кошти місцевого бюджету) було виділено 2,5 млн грн, з яких 500 тис. грн – на капремонт ліфтів та 2 млн грн – на інші види капремонту в житловому фонді.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року міська рада повідомляла, що має мільйон на капремонт житомирських ліфтів, «щасливі» будинки обирали на конкурсі. За словами Ігоря Задорожного, на початку 2020 року на проведення капремонту ліфтів виділили лише половину потрібних коштів - 500 тис. грн. На сесії 30 липня на ці ж цілі виділили ще пів мільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році в Житомирі планували провести капремонт в 24 будинках ОСББ та відремонтувати ліфти в 329 багатоповерхівках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УЖГ капремонт житловий фонд конкурс багатоквартирний будинок  
Матеріали по темі