Суспільство

Виробник маркіз і шлагбаумів на ринку України - liniyacomforta.com.ua

3 August 2020, 17:24

Лідер ринку в Україні по виробництву маркіз

Лінія комфорту - одна з небагатьох компаній на ринку України, яка утримує лідерство і належну якість ось уже 12 років.

Для кожного клієнта ми намагаємося знайти найбільш вигідний, найбільш технологічний варіант, який повністю відповідатиме смаку замовника.

Ми є виробниками в'їзних воріт, захисних ролет, шлагбаумів. Але також серед наших стандартних виробів є один виріб, який заслуговує на особливу увагу через свою естетику і функціональність.

Ми виготовляємо найбільш надійні і красиві маркізи, тенти, навіси для НО-RE-CA, приватних і рекреаційних закладів, для балконів, терас, лаундж-зон, фуд-кортів та інших місць.

Які купувати маркізи і які вони бувають

Давайте розберемося які маркізи бувають:

1. Ковшові. Мають форму ковша, або дугоподібну. Зазвичай встановлюються для затінення вікон кафе, магазинів, бутиків, ресторанів. Вони затінюють вікно, але не закривають огляд. А з вулиці виглядають просто чудово і елегантно. Ваші клієнти будуть в захваті від вашого почуття стилю.

2. Ліктьові. Конструкція маркізи дійсно повторює рух руки при згинанні ліктя. Такі маркізи компактні, їх часто встановлюють на тераси ресторанів і приватних будинків. Вони будуть добре затінювати терасу, швидко складаються і розкладаються, але при сильному вітрі або дощі використовувати їх не можна.

3. Маркіза «Ассоль» нагадує хвилю – тканина хвилеподібно кріпиться до алюмінієвої конструкції. Така маркіза відмінно підійде для окремо розташованих лаундж-зон, терас. Часто встановлюються на територіях рекреаційних комплексів, біля басейнів, на фуд-кортах.

4. Каскадна маркіз відмінно захищає від вертикальних і бічних сонячних променів, також закриє від вітру, зробить посиденьки більш затишними, оскільки тканина спадає як водоспад, захищаючи від бічних потоків вітру і ранкового сонця, кріпиться надійно і зверху, і збоку. Такою маркізою надійно можна відгородити свій заклад від сусіднього, або від жвавої вулиці.

5. Маркіза з падаючим ліктем відмінно підходить для терас і вікон оскільки можна регулювати кут падіння.

Ви можете спокійно зробити замовлення в компанії https://liniyacomforta.com.ua/, і бути впевненим, що замовлення буде виконано точно в строк, сума договору не зміниться. Доставка буде виконана оперативно. У місті Київ ми доставимо ваші вироби у зручний час, а також можна організувати доставку і встановлення виробів у містах-сусідах, наприклад, привеземо та змонтуємо ваші маркізи по всьому Житомиру. Якщо ви побажаєте, наші майстри змонтують маркізу під ключ, або якщо ви бажаєте заощадити, встановіть маркізу власноруч, при цьому всі необхідні рекомендації та інструкції в деталях наші майстри готові вам надати в телефонному режимі або по відеозв'язку.

Гарантія на вироби «Лінії комфорту» 1 рік, а якість підтверджена тисячами відгуків від задоволених клієнтів.

Телефонуйте і переконайтеся в цьому самі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі