Влада

Стипендію Житомирської ОДА для обдарованої молоді отримають 20 жителів області. Список

4 August 2020, 11:03

20 молодих обдарованих людей отримають стипендію Житомирської обласної державної адміністрації у розмірі по 10 тисяч грн кожен.

Відповідне розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації «Про призначення стипендій облдержадміністрації обдарованій молоді» від 31 липня опублікували на сайті ОДА.

«Призначити 20 щорічних стипендій Житомирської обласної державної адміністрації особам з числа обдарованої молоді по 10 000, 00 гривень кожному», – йдеться у розпорядженні.

Стипендії призначили 18 молодим людям за наукові, творчі та спортивні досягнення. За особисту мужність, а саме – за порятунок двох підлітків на водоймі стипендію отримав Вадим Невмержицький. Ще одну стипендію отримав голова студентського братства ЖДУ Віталій Горячий - за внесок у забезпечення молодіжного руху.





«Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації здійснити відповідні розрахунки та забезпечити виплату у серпні-вересні 2020 року 20 стипендій обдарованій молоді», – зазначено у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, до 10 липня у Житомирі стипендії міського голови отримає 21 студент вищих навчальних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стипендія Житомирська ОДА молодь розпорядження  
Матеріали по темі