Події

​У Бердичеві поліція відреагувала на анонімне повідомлення про матір, яка не доглядає за маленькими двійнятами: у жінки виявили 3,91 проміле алкоголю

10 August 2020, 14:52

У Бердичеві анонім подзвонив до поліції і повідомив про родину, де батьки зловживають алкоголем і не дивляться за маленькими хлопчиками-двійнятами.

Правоохоронці виїхали за вказаною адресою, де застали п’яну матір. Провели освідування і виявили 3,91 проміле алкоголю, що свідчить про алкогольне отруєння та критичний стан.

Про це 10 серпня повідомила Ювенальна превенція Житомирської області на своїй сторінці у фейсбук.

«Тиждень для нас із службою у справах дітей розпочався із не позитивних подій. До чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від анонімного жителя міста про те, що за певною адресою члени родини зловживають спиртним напоями та не належно виконують свої батьківські обов'язки по відношенню до двійнят 2019 р.н. Коли ми виїхали за вказаною адресою, просто, слів навіть нам бракувало. Знаю, вам буде цікаво! Дітей забрали найближчі рідні. Мати хлопчиків освідували - 3.91 проміле», - йдеться у повідомленні.


Правоохоронці подякували за небайдужість анонімному мешканцю і попросили, аби люди не боялися повідомляти в поліцію про подібні випадки, де батьки зловживають алкоголем та неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2020 у нетверезого подружжя бердичівлян забрали трьох недоглянутих дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: батьківський обов'язок Бердичів алкоголь  
Матеріали по темі