Події

​У селі Житомирської області через ревнощі чоловік до смерті побив дружину, а в Овручі жінка зарізала співмешканця

10 August 2020, 15:10

У селі Закомирні Хорошівського району Житомирської області 9 серпня чоловік вбив жінку, а в Овручі цього дня місцева жителька смертельно поранила співмешканця.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Близько 9:40 до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть жительки с. Закомирні. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що минулого вечора між місцевим подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів. У результаті 46-річний чоловік завдав ударів 47-річній дружині, після чого пішов спати. Вранці він виявив жінку мертвою, про що й повідомив односельцям. Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. За висновками судово-медичної експертизи причиною смерті жінки стала травма голови. Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Ще одне вбивство через ревнощі сталося в Овручі.

«Близько 22:40 до Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про завдання смертельного поранення жителю райцентру.На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо, в одній з квартир під час розпиття спиртного відбувся конфлікт між 45-річною жінкою та її 56-річним співмешканцем. За зібраними свідченнями, причиною сварки стали ревнощі. У ході з’ясування стосунків господиня завдала удар ножем чоловікові в область серця. У результаті від завданої травми той помер на місці. Поліцейські затримали жінку, вона визнала свою провину. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Законодавством за таке правопорушення передбачено від 7 до 15 років ув’язнення», – повідомляють у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня у селі Острови Овруцького району Житомирської області під час сварки жінка вдарила ножем співмешканця, чоловік у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ревнощі побиття ніж  
Матеріали по темі