Місто

​На день народження гіпермаркет меблів Rolf розіграв цінні товари для дому та путівки за кордон

10 August 2020, 16:08

На день народження гіпермаркет меблів ROLF традиційно розіграв багато цінних подарунків серед своїх покупців: побутову техніку, посуд та корисні речі для дому. Найбажанішим подарунком стали - три путівки на двох до Туреччини, Одеси та Чорногорії.

Щоб взяти участь в акції, необхідно було придбати меблі у магазині та заповнити анкету. Сам розіграш проходив на свіжому повітрі на території гіпермаркету.

Тетяна отримала у подарунок холодильник для авто. Каже: часто купує товари для дому у магазині ROLF та завжди задоволена асортиментом та якістю.

«Я дуже мріяла виграти путівку, або ось такий холодильник для подорожей, бо ми дуже багато подорожуємо із сім'єю. У нас велика машина і нам реально не вистачало холодильника. А купували дуже багато, купували і меблі, матрац для спальні, стільці на кухню. Ви знаєте, ми навіть не знали про розіграш і не знали про конкурс, а купували для комфорту сім'ї, для зручності і нам все сподобалось. Ми користуємося більше тижня всім і дуже задоволені, тому дякуємо за гарні подарунки», - розповідає Тетяна.


Щасливчики, які виграли путівки за кордон, навіть не розраховували отримати такі подарунки і вже сподіваються якнайшвидше влаштувати собі відпустку.

«Я отримала путівку до Туреччини і безмежно щаслива. Хочеться зараз десь відпочити після карантину і змінити обстановку», - ділиться Тетяна.

Натомість деякі переможці навпаки - були впевнені у своїй вдачі.

«Якщо чесно, то думав, що я і виграю, було таке передчуття. Купували ми дитяче ліжко та спальню. Гіпермаркет дуже великий і площа дуже велика й дійсно великий вибір меблів на різну якість та по ціні можна щось підібрати кожному», - каже Олександр.

Гіпермаркет ROLF обіцяє і надалі радувати своїх клієнтів широким асортиментом, якісними товарами та високим рівнем сервісу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гіпермаркет ROLF  
Матеріали по темі