Події

​У райцентрі Житомирської області «Волга» не пропустила «швидку» з проблисковими маячками і обидва авто ледь не в’їхали в паркан

13 August 2020, 13:41

12 серпня у Брусилові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «швидкої допомоги».

Про це ввечері 12 серпня Житомир.info повідомив читач Микола, який надіслав до редакції коротке відео з місця ДТП.

За його словами, аварія сталася на виїзді з Брусилова. На місці ДТП окрім постраждалого спецавтомобіля перебуває ще одна «швидка допомога», проте, чи є постраждалі в аварії, він не знає.

На відео обидва учасники ДТП знаходяться поза межами проїжджої частини і ледь не протаранили паркан, зупинившись біля електрощитової.


Подробиці даної аварії 13 серпня Житомир.info розповіли в пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

«ДТП сталося 12 серпня близько 16.15 у селищі Брусилові на перехресті вул. Лермонтова і Пушкіна. За попередніми відомостями, водій авто ГАЗ 24, місцевий житель, 1984 р.н., при виїзді з другорядної дороги на головну не надав переваги автомобілю ГАЗ 2705 під керуванням жителя району, 1969 р.н., який рухався з проблисковим синім маячком. Унаслідок зіткнення транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Ніхто з людей не постраждав. На водія ГАЗ 24 поліцейські ГРПП склали адміністративні матеріали, у т.ч. за керування без водійського посвідчення», - повідомили в поліції.

Відеосюжет від 30 липня 2020 про те, як житомирські водії надають перевагу в русі автомобілям швидкої допомоги, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 3 квітня 2020 на перехресті в Коростені ВАЗ не пропустив «швидку», яка везла дитину: одна людина загинула, ще троє - отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Брусилів швидка допомога Волга  
Матеріали по темі