Події

​У Житомирській області 15-річний хлопець викрав з автомобіля гроші, документи і ключі, поки власник був на городі

17 August 2020, 15:58

У селі Тютюнники Чуднівського району Житомирської області 15 серпня 15-річний хлопець викрав з автомобіля документи, гроші та ключі, поки власник був на городі. А в Малині з авто викрали 10 тисяч гривень, поки власник відійшов у аптеку. Нині триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«15 серпня до поліції звернувся 69-річний місцевий житель із повідомленням про крадіжку з його автомобіля. За словами заявника, він залишив свій Chevrolet Lacetti на дорозі поблизу села Тютюнників, а сам пішов на город. Через певний час, коли повернувся, помітив зникнення документів, грошей, банківських карток та ключів від авто. У ході першочергових заходів поліцейські викрили у причетності до крадіжки 15-річного односельчанина заявника. Парубок свою вину визнав та пояснив, що окрім цінних речей забрав ключі, щоб власник машини його не наздогнав. У нього вилучили викрадене. Відомо, що хлопець також причетний до інших крадіжок, вчинених у населеному пункті», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Всі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.

У поліції повідомляють, що днем раніше схожа історія трапилася з жителем м. Малина. За наявними даними, власник залишив відчинене авто на стоянці, а сам вийшов до аптеки.Коли повернувся, то виявив відсутність 10 тисяч гривень, залишених в салоні транспортного засобу. Нині поліцейські встановлюють причетного до крадіжки.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня уночі в Бердичеві двоє молодиків викрали чужий Mercedes, власник якого залишив у салоні запасні ключі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка авто поліція  
Матеріали по темі