Події

​На майдані Визволення у Житомирі мотоцикл на «зебрі» збив чоловіка: потерпілий помер у лікарні

18 August 2020, 10:02

17 серпня в Житомирі на майдані Визволення мотоцикл збив пішохода: 66-річний чоловік переходив дорогу по «зебрі». Від отриманих травм за кілька годин людина померла у лікарні.

Про це 18 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 серпня близько 15:10 на майдані Визволення в обласному центрі. Чоловік, який потрапив під колеса мотоцикла, за кілька годин помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій мотоцикла «LONCIN», 40-річний житомирянин, рухаючись у напрямку центру міста, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП пішохід, 66-річний житель м. Житомира, отримав травми та був ушпиталений до травматологічного відділення міської лікарні. На жаль, за кілька годин чоловік помер.

«Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

13 серпня на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі скутер зіштовхнувся з легковиком, момент ДТП зафіксували камери спостереження.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 7 серпня на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Покровської сталася ДТП за участі автомобіля та мотоцикліста. Від удару водій двоколісника кілька разів перевернувся і відлетів на десятки метрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мотоцикл пішохід пішохідний перехід майдан Визволення  
Матеріали по темі