Події

​Вночі у селі Житомирської області чоловік побив 90-річну бабусю і викрав гроші

18 August 2020, 12:06

У селі Меделівка Радомишльського району 17 серпня 25-річний хлопець заліз до будинку 90-річної пенсіонерки: побив бабусю і забрав гроші.Уранці пенсіонерка звернулась до поліції. За кілька годин правоохоронці затримали місцевого жителя, обґрунтовано підозрюваного у вчиненні розбою. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Правоохоронці з’ясували, що подія сталася після півночі. Невідомий зірвав замок з дверей та потрапив в будинок пенсіонерки. Він побив жінку, вимагаючи віддати гроші. Зрештою забрав у неї 6 тисяч гривень та пішов. Медики діагностували у пенсіонерки забої голови, тулуба та кінцівок. Її ушпиталили до місцевої лікарні. У ході першочергових заходів поліцейські зібрали необхідну слідову інформацію, опитали ймовірних свідків та очевидців. У результаті з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетний 25-річний місцевий житель. Чоловіка розшукали, він визнав свою провину. У нього вилучили частину викрадених коштів, решту він встиг витратити в місцевій крамниці на продукти харчування», – йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, чоловіка затримали та оголосили йому підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187(Розбій) КК України. Затриманий вже був раніше засуджений за вчинення крадіжок та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Нині триває подальше досудове розслідування. Законодавством напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством та з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Як повідомляв Житомир.info, 11 листопада 2019 року у Житомирській області затримали чоловіка, який жорстоко побив 87-річну бабусю заради продуктів і 100 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пенсіонерка побиття розбій поліція  
Матеріали по темі