Події

У райцентрі Житомирської області на громадські роботи відправили чоловіка, який ламав дерева на вулиці і дебоширив удома

18 August 2020, 15:49

У райцентрі Пулини Житомирської області судили чоловіка, який пошкодив квіти і поламав гілки дерев на вулиці, а також перекинув сміттєві урни. Окрім цього, хуліган неодноразово вчиняв домашнє насильство. За такі дії чоловікові призначили громадські роботи.

Постанова Червоноармійського районного суду, прийнята 7 серпня 2020 року, оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Хуліганив у громадських місцях та вчиняв домашнє насильство відносно своєї сестри та матері чоловік неодноразово.

«28 липня 2020 року, близько 17 години, ОСОБА_1 знаходячись в громадському місці по вул. Шевченка, 99 в смт Пулини Житомирської області, вчинив дрібне хуліганство, що виражалося у пошкодженні квіток та перекиданні урн для сміття, чим порушив громадський порядок та спокій громадян», – йдеться у матеріалах суду.

Скріншот з постанови суду

У судовому засіданні чоловік визнав свою провину у вчиненому.

Тож суд постановив «визнати винним ОСОБА_1 у вчиненні правопорушень, передбачених ст.ст.173, 173-2 ч.2 КУпАП та на підставі ст.36 КУпАП накласти на нього адміністративне стягнення у виді 60 (шістдесят) годин громадських робіт».

Також з чоловіка стягнули судовий збір в сумі 420 грн 40 коп.

Як повідомляв Житомир.info, у липні в Єдиному державному реєстрі судових рішень була оприлюднена постанова Коростенського міськрайонного суду щодо школярки, яка нецензурно висловлювалася на адресу своєї матері, а також погрожувала їй ножем. Суд визнав винною дівчину у правопорушенні та наклав на неї покарання у виді громадських робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство домашнє насильство насильство  
Матеріали по темі