Здоров'я

​У селищі Житомирської області зупинили роботу підприємства, працівники якого захворіли на COVID-19

20 August 2020, 12:43

У селищі Ємільчине Житомирської області тимчасово призупинили роботу на підприємстві, де коронавірус підтвердили у 5 працівників. Рятувальники провели дезінфекцію території підприємства та дитячого садочку, де також підтвердили COVID-19 у 2 працівників.

Про це 20, серпня повідомили на сторінці Ємільчинської районної державної адміністрації у Facebook.

«19 серпня відбулося позачергове засідання районної комісії з ТЕБ та НС. Комісією прийнято рішення щодо тимчасового призупинення роботи на ТОВ «Пеллет - Енерго Ємільчине» та проведення санітарної обробки приміщення підприємства дезінфікуючими засобами», – йдеться у повідомленні.


Також тут звітують, що станом на ранок 20 серпня в районі хворобу підтвердили у 30 жителів.

На сайті Управління ДСНС у Житомирській області 19 серпня зазначали, що у садочку та на території підприємства провели дезінфекцію.

«Зокрема, сьогодні в смт Ємільчине бійці ДСНС двічі упродовж доби проводили протиепідемічні заходи. Зранку вони провели дезінфекцію дитячого садка: ігрових майданчиків, прилеглих територій та адміністративної будівлі у зв’язку із підтвердженням 2 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Після обіду ємільчинські бійці ДСНС обробили територію місцевого підприємства (виробничі та ремонтні цехи, побутові приміщення, автотракторну техніку), адже там нещодавно було виявлено 5 захворівших на Covid. Рятувальники проводять таку роботу за допомогою моторизованих та ранцевих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту. Для цього застосовується дезрозчин, який безпечний для людей та тварин, але нищівний для подібних інфекцій», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, з 10 серпня У селищі Житомирської області посилили карантин в місцевій раді, військкоматі та газовій дільниці і закрили два садочки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 ПЛР підприємство Ємільчине  
Матеріали по темі